De TandProtheek Den Haag

Praktijk

Dedemsvaartweg 402, 2545 AN Den Haag
0703599995
Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

 

Welkom bij de TandProtheek Den Haag, een gerenommeerde tandartspraktijk in Den Haag dat garant staat voor een persoonlijke benadering en een individueel behandelplan. Ons professionele team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, implantoloog, tandprotheticus, tandtechnicus en een klinisch prothese technicus. Wij leveren de hoogste kwaliteit mondzorg op alle denkbare gebieden van de algemene en cosmetische tandheelkunde in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in facings en implantaten en maken gebruik van de allernieuwste technieken. Zo weet u zeker dat u met een goed gevoel en een stralende glimlach ons tandheelkundig centrum verlaat. Dus bent u op zoek naar een goede tandarts in Den Haag? Neem dan contact met ons op.

Behandelingen

Bij de tandartspraktijk in Den Haag kunt u terecht voor alle tandzorg behandelingen. U kunt bij onze tandarts langskomen voor het vullen van gaatjes, tanden bleken, gebitsreiniging of zenuwbehandelingen. Ook voor complexere mondzorg vragen staan wij voor u klaar. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in implantaten, klik- en kunstgebitten en facings. Zie hieronder welke behandelingen wij allemaal voor u kunnen uitvoeren op het gebied van de mondzorg:

Implantaten
Gaatjes vullen
Gebitsreiniging bij de mondhygiënist
Brug plaatsen
Kroon plaatsen
Wortelkanaalbehandeling
Facings plaatsen
Klikgebit
Kunstgebit en reparaties
Gedeeltelijk kunstgebit / frameprothese

Angsttandarts

Onze tandartspraktijk hecht veel waarde aan een persoonlijk behandelplan, zodat u altijd weet wat u te wachten staat. Wij zorgen er voor dat u zich volledig op uw gemak voelt en geen angst ervaart. Wij leggen al uw behandelingen stap voor stap uit en verzekeren u ervan dat u tevreden en ontspannen de deur uitloopt.

Jeugdtandzorg

De TandProtheek te Den Haag levert de beste tandzorg aan iedereen, van jong tot oud. U kunt dus met een gerust hart bij ons terecht met uw kinderen. Met een goede verzorging van uw mond kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Jong geleerd is oud gedaan.

Spoed en weekend tandarts

In geval van nood kunt u de TandProtheek in Den Haag telefonisch bereiken op het nummer 070-3599995. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden werken wij samen met Dental 365, tel. 070-204 0010. En mocht u doordeweeks geen tijd hebben voor een afspraak, onze tandartspraktijk is ook geopend op zaterdag. Ons ervaren team staat voor u klaar van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk

De tandartspraktijk in Den Haag, Escamp, is gemakkelijk te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer of de auto. De praktijk ligt op steenworp afstand van de A4, afslag 12 richting Den Haag Zuid. Er zijn ruime, gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Bus 21 en 25 stoppen recht voor de deur. Vanuit het centrum van Den Haag bent u met tram 4 of 9 binnen een half uurtje in onze praktijk.

Onze tandartspraktijk is volledig rolstoeltoegankelijk. Iedereen is van harte welkom.

Direct een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u ons op het telefoonnummer 070-3599995. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk in Den Haag.

Nieuwe patiënt? Schrijf u hier in

In ons tandheelkundig centrum in Den Haag hebben wij nog plek voor nieuwe patiënten. Dus schrijf u hier in en maak een afspraak bij de beste tandarts van Den Haag.

TandProtheek Den Haag