De TandProtheek Rotterdam

Praktijk

Gordelweg 152, 3038 GE Rotterdam
0104654450
Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Welkom bij de TandProtheek, uw vertrouwde tandarts in Rotterdam. De TandProtheek is een toonaangevend tandheelkundig centrum in Rotterdam Noord. In onze tandartspraktijk staat persoonlijke aandacht voor de cliënt centraal. Een betrokken en professioneel team bestaande uit een tandarts, mondhygiënist en tandprotheticus biedt u de beste zorg op elk gebied van de tandheelkunde. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en een prachtig eindresultaat.

Snel inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een eerste afspraak in te plannen.

Behandelingen

Onze tandartspraktijk in Rotterdam levert de beste mondzorg en is gespecialiseerd in facings, implantaten en klik- en kunstgebitten. U kunt ook bij onze praktijk terecht voor alle overige tandartsbehandelingen zoals het vullen van gaatjes, het bleken van uw tanden, het reinigen van uw gebit of een wortelkanaalbehandeling. Zie hieronder welke behandelingen wij allemaal aanbieden op het gebied van tandzorg.

Angsttandarts in Rotterdam

Mocht u bang zijn voor de tandarts, dan kunt u met een gerust hart bij onze tandarts in Rotterdam terecht. Samen met u maken wij een individueel en duidelijk behandelplan, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

In geval van nood

Voor spoed kunt u de TandProtheek in Rotterdam van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren (09:00 uur t/m 17:00 uur) telefonisch bereiken op het nummer 010-4654450.

Goed bereikbaar en rolstoeltoegankelijk

Onze tandartspraktijk in Rotterdam Noord, aan de Gordelweg 152,  is gemakkelijk te bereiken met de fiets, de auto of het openbaar vervoer. Onze praktijk ligt op steenworp afstand van het Schieplein, vlak naast de A20 bij de afslag richting Rotterdam Centrum. Ook vanuit het centrum van Rotterdam bent u zo bij ons. U kunt ons bereiken met tram 4 en 25. Onze tandartspraktijk is volledig rolstoeltoegankelijk. Iedereen is van harte welkom.

Direct een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u ons op het telefoonnummer 010-4654450. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Nieuwe patiënt? Schrijf u snel in

In ons tandheelkundig centrum te Rotterdam Noord hebben wij nog plek voor nieuwe patiënten. Dus schrijf u hier in en maak een afspraak bij de beste tandarts van Rotterdam.

Wachtruimte Tandarts Rotterdam Noord Wachtruimte TandProtheek Rotterdam